اگر شما در اینستاگرام نمی خواهید شخصی عکس های شمارا ببیند یا از کامنت های تبلیغاتی و دایرکت افراد مزاحم به ستوه آمده اید , پیشنهاد می کنیم که آنها بلاک کنید.

بلاک کردن (block) قابلیتی ست که اینستاگرام برای اسودگی و حفظ حریم شخصی کاربران خود قرار داده است .

آموزش بلاک کردن افراد (Block User) در اینستاگرام:

1-برای بلاک کردن شما باید وارد صفحه کاربر موردنظر شوید و روی آیکون سه نقطه سمت راست بالای صفحه ضربه بزنید.

2-سپس از منوی باز شده گزینه block را انتخاب کنید.

3-پس از انتخاب block پیامی برای تایید درخواست بلاک ظاهر می شود و شما دوباره باید روی block ضربه بزنید.

به این ترتیب شما کاربر مورد نظر را بلاک کرده اید و نگران نباشید چون هیچ پیامی مبنی بر بلاک شدن از سوی شما برای کاربر نخواهد رفت.

آموزش خارج کردن از بلاک (Unblock User) در اینستاگرام:

1-دوباره به پروفایلی کاربری که بلاک کرده اید,بروید و روی آیکون سه نقطه سمت راست بالای صفحه ضربه بزنید.

2-سپس از منوی باز شده گزینه unblock را انتخاب کنید.

3--پس از انتخاب unblock پیامی برای تایید درخواست ظاهر می شود و شما دوباره باید روی unblock ضربه بزنید.